Verzenden en retourneren


Parfum voor de was verzendkosten vanaf € 70 gratis

Kosten Van De Verzending

Verzending is voor rekening van de consument. Wij versturen de pakketten via: PostNL.               

De kosten hiervoor zijn: € 6,75 voor pakketpost en € 3.95 als het door de brievenbus past, in Nederland.

Vanaf € 72,50 betaal je geen verzendkosten binnen Nederland.

Voor verzending naar België gelden andere tarieven afhankelijk van het gewicht van de bestelling, deze krijg je te zien bij het afrekenen.


Bezorgdagen

De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen, maandagen en feestdagen wordt niet geleverd.


Gratis Verzenden

Bij besteding van meer dan € 72,50 verzenden wij gratis binnen Nederland


Levertijd

2 tot 3 werkdagen.


Ruilen Of Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren naar Parfum voor de was zijn voor uw rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,75 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking aan Parfum voor de was geretourneerd worden.

Als u een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij u om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@parfumvoordewas.nl

Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Vervolgens voegt u een brief toe aan het pakket waarin u aan geeft wat u wenst dat er met uw retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen. Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd.


Duurzaamheid

Wasparfum maakt zich hard voor duurzaamheid. In plaats van bezorging waarbij vele kilometers moet worden gereden speciaal naar uw adres, versturen wij bestellingen met PostNL, zij komen immers toch bij u in de buurt. 90% van het verpakkingsmateriaal is gerecycled of hergebruikt. Door dit hergebruik streven we naar een zo min mogelijke belasting voor het milieu.