Reviews


Wat zeggen anderen over Parfum voor de was?

Hieronder kan je een reactie plaatsen over www.parfumvoordewas.nl meer Reviews over Parfum voor de was kan je vinden op Facebook

Hier kan je dan als je het leuk vind zelf ook een reactie plaatsen.

Op de hoogte blijven van www.Parfumvoordewas.nl ? geef de Facebook pagina dan een like.

en volg ons op Instagram

Reactie plaatsen

Reacties

Joop Van Heulen
een jaar geleden

Hoi Mieke...ik ervaar hetzelfde!! Heb 7 500 ml flessen naar de geur blijft veel minder lang hangen dan de proef monsters... ik snap niet hoe dit kan?

Cedric
een jaar geleden

Vandaag een fles wasparfum cadeau gekregen van mijn dochter. Gelijk een was mee gedraaid en ik moet zeggen dat het heerlijk ruikt!!

Heel blij hiermee!

Jolanda
een jaar geleden

Mijn favoriet tot nu toe is toch echt de Perla. Het hele huis ruikt er naar als ik de was heb ophangen. En op het werk word ik aangesproken over hoe lekker mijn uniform ruikt. Ruikt lekker fris.

Lianne Hommel
een jaar geleden

Hallo, Mieke ik wil hier even reageren op jou onderstaande bericht. Je geeft aan dat de geur van de grote flessen minder sterk is dan van de proefflesjes. Hier kan ik kort over zijn dit is onmogelijk. wij vullen namelijk zelf de proefflesjes en doen dit met parfum uit de grote 500ml flessen. ik zou je willen adviseren om de geuren af te wisselen per week zodat er geen geurgewenning plaats vind waarschijnlijk is dat wat er bij je aan de hand is. en daardoor lijkt het of de geur minder sterk is.

Mieke Piersma
een jaar geleden

De proefflesjes ruiken heerlijk en is de geur echt aanwezig en dat vind ik niet bij de grote flessen van 500 ml. Ik heb er 3 gekocht ( voor 75,00 euro) en ik ben hier niet tevreden over. De geur is veel minder en ik gebruik 2 dopjes voor de was. Het is alsof de proefflesjes meer geconcentreerd zijn. Ik heb spijt van mijn aankoop en zeker gezien de prijs. Helaas ben ik niet tevreden en had hetzelfde verwacht als het proefflesje.

Angelique
een jaar geleden

Ik kijk er altijd naaruit als ik weer een bestelling heb geplaatst
Het is een kadootje voor mezelf
De was ruikt altijd zo lekker
En is zo fijn dat je er zolang mee doet
Ik ben er echt heel blij mee

lucie looijmans
een jaar geleden

mijn proefpakketje gebruikt wat een lekkere geuren mijn was ruikt heerlijk ook nog na een week zojuist een bestelling geplaatst van mijn favoriete geuren kan niet wachten tot dat ze geleverd zijn

Mieke Piersma
een jaar geleden

Ik heb een proefpakketje besteld met 12 flesjes en tot nu toe nog niet allemaal gebruikt. Desondanks heb ik al wel een favoriete geur ontdekt en dat is Zircona. Een heerlijke parfumgeur waar nu mijn hele huis naar ruikt. Ook vind ik Aquamarine wel een lekkere geur....Ik kom hier weer terug als alle 12 flesjes gebruikt zijn.

Germa
een jaar geleden

Heerlijke geuren, blijven lang hangen. Proefpakketje van alle 12 de geuren ontvangen en alles geprobeerd. Heb de lege flesjes in de kledingkasten gezet, ruik jedaar nog steeds. Mijn favoriete zijn zircone en perla. Maar ook dolce en argan en aquamarine en energia.....
šŸ¤£
Heb de eerste 2 in 500ml besteld, de volgende keer weer andere geuren bestellen.

Sylvia
een jaar geleden

Vandaag al in huis,snelle levering,heerlijke geur!Ook blij met de spray tegen statische kledingšŸ‘ŒDank je wel.